Un veí de Flaçà de 56 anys mor en un xoc frontal de dos cotxes a la C-31 a Ventalló

L’altre conductor ha resultat ferit de poca gravetat i ha estat traslladat a l’hospital Josep Trueta de Girona

Pla detall de marques a terra al punt de l'accident de Ventalló.

Pla detall de marques a terra al punt de l'accident de Ventalló. / ACN - arxiu

Eva Batlle

Eva Batlle

Nou accident de trànsit mortal a les comarques de Girona, en aquest cas a la C-31 a Ventalló. El sinistre viari s'ha produït a un quart de dues a l'altura del quilòmetre 366,4 i ha consistit en un xoc frontal de dos cotxes. El conductor d’un dels turismes, que circulava correctament pel seu carril, ha mort. Es tracta d'un veí de Flaçà de 56 anys X.M.S.  L’altre conductor ha resultat ferit de poca gravetat i ha estat traslladat a l’hospital Josep Trueta de Girona.

Els Mossos d'Esquadra de Trànsit investiguen les causes del xoc mortal, tot i que tot apunta que el vehicle del conductor ferit va envair el carril contrari.

Arran de la incidència, s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers t i dues ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del SEM.

Quant a l’afectació viària, la carretera continua totalment tallada i els Mossos d'Esquadra realitzen desviaments senyalitzats, segons el Servei Català de Trànsit.

Tres morts des d'inicis d'any

Aquest accident mortal eleva a tres el nombre de morts des de principis d'any a les carreteres de Girona. En el cas de Catalunya, amb aquesta víctima són 13 les persones mortes en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana.