Incendi en un edifici ocupat i abandonat de Figueres

Una dona ha resultat ferida per inhalació de fum

L'entrada de l'edifici de Figueres on hi ha hagut l'incendi ha quedat balisada

L'entrada de l'edifici de Figueres on hi ha hagut l'incendi ha quedat balisada / ajuntament de Figueres

Eva Batlle

Eva Batlle

Incendi de matinada en un edifici ocupat i abandonat de Figueres. El foc s'ha declarat cap a dos quarts de sis a la primera planta del número 25 del carrer Vilafant, un bloc de tres plantes.

A la zona s'hi han desplaçat els efectius d'emergències: Guàrdia Urbana de Figueres, Bombers i SEM.

En arribar han trobat que les tres persones que eren a l'interior de forma il·legal havien sortit pel seu propi peu i ja s'havien autoevacuat. Tot i això, el SEM ha atès una dona per inhalació de fum i l'ha traslladat a urgències a l'hospital de Figueres en esta de poca gravetat. Els altres dos ocupes s'haurien desplaçat al centre sanitari pel seu propi peu.

Els Bombers de la seva banda que han activat nou dotacions han treballat en el foc que s'ha desenvolupat a la primera planta i on ha quedat confinat. Un cop apagat el foc, han executat tasques de ventilació i han donat el servei per finalitzat.

A la zona també s'hi ha desplaçat l'arquitecte municipal de l'ajuntament de Figueres per determinar si el foc ha generat problemes estructurals. D'entrada no seria el cas però, s'ha acordonat el bloc. Aquest edifici feia poc temps que estava ocupant, indiquen fonts municipals.

Arran dels fets, la Guàrdia Urbana ha tallat el trànsit al carrer.