L'apunyalat de Figueres està ingressat en estat greu al Trueta

Va rebre una ganivetada al coll per part d'un company amb el qual ocupa un domicili

La plaça de l'Estació de Figueres, en una foto d'arxiu

La plaça de l'Estació de Figueres, en una foto d'arxiu / DdG

Eva Batlle

Eva Batlle

El jove que va resultar apunyalat aquest dijous a la tarda a Figueres es troba ingressat en estat greu amb pronòstic reservat a l'hospital Josep Trueta, indiquen fonts sanitàries.

No es troba ingressat a l'UCI, però l'home va rebre un tall important al coll durant una baralla que el manté a l'hospital.

La baralla va succeir cap a les cinc de la tarda a la plaça de l'Estació, agents de paisà de la Guàrdia Urbana de Figueres van presenciar els fets.

Van assistir el ferit i van activar el SEM. Gràcies a la ràpida actuació policial i els reforços que van activar van poder detenir el presumpte agressor a la zona.

Pel que fa al ferit, els agents van atendre el van atendre inicialment i li van poder aturar l'hemorràgia juntament amb el SEM. Després va ser evacuat a l'hospital de Figueres i un cop tractat, a l'hospital Trueta on va ingressar.

Tant el ferit, un noi de 21 anys, com l'agressor són coneguts a la zona i han protagonitzat aldarulls a la zona, com indicaven fonts municipals. Ambdós a més eren ocupes d'un habitatge de la mateixa plaça on es van produir els fets.