Detenen tres dones per robar en tres supermercats de Figueres i en una botiga de Salt

Un vigilant municipal reté les lladres fins a l'arribada dels Mossos que les arresten i els troben tots els productes sostrets

Menjar furtat per tres dones detingudes a Figueres

Menjar furtat per tres dones detingudes a Figueres / Mossos d'Esquadra

Eva Batlle

Eva Batlle

Els Mossos d’Esquadra de Figueres han detingut tres dones per robar en tres supermercats de la ciutat i en una botiga de Salt.

Les arrestades tenen 25, 30 i 52 anys, totes elles amb antecedents policials, i se les considera presumptes autores de diversos furts.

El vigilant de seguretat d'un dels supermercats va avisar els Mossos d'Esquadra que havia detectat com les dones amagaven objectes sota la roba i les va retenir fins a l’arribada dels agents. Això va succeir el dimecres dia 27 de març a la tarda.

En arribar, els Mossos van poder localitzar el vehicle amb el qual viatjaven les dones i a l’interior van trobar tot d’objectes robats: n'hi havia d’alimentació, de roba, de productes de neteja, decoratius entre altres. Els agents fent indagacions, van poder comprovar que havien estat sostrets en tres supermercats de la carretera de Roses. En total els productes ascendien a uns 500 euros. A banda, també van localitzar objectes sostrets en un establiment d’un centre comercial de Salt.

Davant d’aquests fets els mossos les van detenir. Es dona el cas a més que la dona de 25 anys comptava amb una ordre de detenció vigent per un delicte contra la seguretat del trànsit emesa pel jutjat d’instrucció número 4 d’Hospitalet de Llobregat, segons informa la policia.