Bàrbara Hallé rep el premi CaixaBank Hotels&Tourism a FITUR 2024

L'acte d'entrega de la sisena edició dels guardons va tenir lloc sota el títol "Empresàries amb estrelles"

Bàrbara Hallé rep el Premi CaixaBank Hotels&Tourism

Bàrbara Hallé rep el Premi CaixaBank Hotels&Tourism / Costa Brava Centre

Redacció

La presidenta de la Unió d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre, Bàrbara Hallé, va rebre dimecres el Premi CaixaBank Hotels&Tourism en un acte que va tenir lloc a la Fira Internacional de Turisme (FITUR) de Madrid.

D'aquesta manera, l'entitat bancària va voler fer un reconeixement a Hallé per la seva trajectòria professional com a dona propietària i directora al cap davant de l'hotel familiar, de tercera generació, Sant Roc, a Calella de Palafrugell, així com l'hotel Can Liret, a Palafrugell. També per la seva implicació amb tot el sector hoteler com a presidenta de la Unió d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre," fent una tasca de difusió i impuls de tota la zona de la Costa Brava a través de l'associació", destaquen.

Guardonades durant l'acte

Guardonades durant l'acte / Costa Brava Centre

L'acte d'entrega de la sisena edició dels premis Hotels&Tourism va tenir lloc a FITUR sota el títol "Empresàries amb estrelles", i és que va estar centrat en guardonar dones directives del sector hoteler i de l'allotjament turístic per la seva carrera professional i el lideratge de projectes que contribueixen a millorar l'oferta turística.

Bàrbara Hallé va rebre el reconeixement de la mà de Josep Mª González, director territorial de CaixaBank Catalunya.