26 de setembre de 2015
26.09.2015

Enxampats en robar per tercer cop licors en un supermercat de Pals

Els treballadors del local van identificar-los i en notar-ho els dos homes van fugir en cotxe però els van enxampar a un carrer proper

27.09.2015 | 07:31
Els licors, l´oli i eines que van comissar als autors del robatori de Pals.

Enxampats per robar per tercera vegada en el mateix supermercat que ja havien donat dos cops feia una setmana. Es tracta de dos homes que van furtar licors valorats en més de 1.000 euros en un comerç de Pals i que els treballadors van identificar la segona vegada que hi anaven. Els Mossos van enxampar-los després que fugissin en un carrer proper i van quedar arrestats. Es tracta de dos homes, de 27 i 37 anys, ambdós de nacionalitat romanesa i veïns de l'Hospitalet de Llobregat i Barcelona que van quedar arrestats com a presumptes autors de dos delictes de furts. El jutge després de prendre'ls declaració en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

El primer dels fets es remunta al 14 de setembre quan van denunciar un furt en un supermercat del municipi de Pals. Dos homes havien sostret ampolles de whisky valorades en 538,70 euros. Al dia següent, van trobar a faltar 30 ampolles més de whisky de la zona de la bodega valorades en 524,58 euros. Al voltant de les tres de la tarda del 21 de setembre, els Mossos van rebre una trucada dels treballadors del mateix supermercat de Pals informant que tenien els sospitosos a l'establiment. Els joves en sentir-se observats pels treballadors van marxar de l'establiment amb un vehicle. La patrulla va trobar-los al carrer Enginyer Algarra. Els van detenir i dins el cotxe els van trobar eines i a l'interior del portamaletes diverses bosses esportives que contenien 31 ampolles de licor, 17 d'oli, unes tenalles i tisores que presumptament servien per manipular els sistemes d'alarma de les ampolles.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Notícies relacionades