El republicà Lluís Puig ha revalidat aquest migdia l'alcaldia de Palamós oferint «comunicació fluïda» i «un diàleg constant i sincer» a l'oposició tot i encarar el seu segon mandat amb majoria absoluta. El líder d'Esquerra, que compta amb deu dels disset regidors del ple, ha assegurat durant la constitució del nou consistori que el seu grup és «molt conscient» del «missatge» que significa la majoria absoluta i «l'exigència que ens fa la ciutadania amb aquest resultat electoral i la responsabilitat que això suposa», assenyalant que «no els decebran».

«Vull que en aquest nou mandat l'entrega, l'honradesa i la proximitat segueixin essent els tres valors que destaquin de la meva tasca com a alcalde, i estic segur que les persones que m'envolten vetllaran perquè així sigui», ha exposat Puig en un ple d'investidura al que han assistit prop d'un centenar de veïns.

Pel que fa a la resta de forces al consistori, totes excepte la CUP han optat per presentar els seus líders com a candidats a l'alcaldia. El regidor Josep Coll (PSC) ha obtingut tres vots; Raimon Trujillo (JxCat), dos i Cristóbal Posadas (Ciutadans), un; mentre Roser Huete (CUP) ha votat en blanc.