El passat dimarts a la tarda va morir l'artista local i cineasta palafrugellenc Josep Puig i Clausell (1931-2019) a l'edat de 88 anys. La seva trajectòria va ser reconeguda per l'Ajuntament de Palafrugell amb l'entrega del guardó Peix Fregit -el 1999- i, més recentment, amb el diploma al Mèrit Ciutadà de Palafrugell -el juliol del 2019.

Josep Puig va cultivar els camps de la pintura, el teatre i el cinema al municipi, entre d'altres. La web del consistori descriu Puig com un artista que les seves inquietuds van portar-lo a «la realització de films curts, documentals, experimentals o d'argument, seguint els esquemes del cinema gran».

Cerimònia de comiat

D'altra banda, l'Ajuntament també va transmetre ahir el seu condol a través de les xarxes socials i va recordar els seus mèrits reconeguts en els guardons atorgats.

Segons apunta la Televisió Costa Brava, a causa d'un ictus Puig va haver d'ingressar a l'hospital de Palamós fa pocs dies. La seva mort es va produir el passat dimarts a les sis de la tarda. La cerimònia de comiat tindrà lloc al tanatori de Palafrugell avui dijous a les deu del matí.