L'Ajuntament de Palafrugell va informar ahir de la mort de l'exregidor i cap de llista d'En Comú Podem a Palafrugell, Miquel Puig. El regidor i portaveu del partit, de fet, va renunciar al seu lloc precisament al ple ordinari del setembre passat per qüestions de salut.

El consistori «vol transmetre el seu condol a familiars i amics per la pèrdua de Miquel Puig Castelló, fins fa poc regidor d'aquest Ajuntament per Palafrugell En Comú-Podem», va publicar l'Ajuntament a les xarxes socials.

Esquerres i experiència

Puig va ser escollit a les darreres eleccions municipals del 26 de maig de 2019 i aquesta era la seva primera experiència en política institucional dins el consistori després d'anys vinculat a l'Entesa, antic partit palafrugellenc de l'entorn d'Iniciativa. El partit va entrar amb un sol regidor i amb un sis per cent dels vots.

La formació En Comú-Podem a Palafrugell també va mostrar el seu condol a les xarxes socials amb el text «Adeu, company!». D'altra banda, també va informar que la cerimònia de comiat del regidor tindrà lloc avui dimecres a les sis de la tarda al Tanatori de Palafrugell.