L'Ajuntament de Castell d'Aro, Platja d'Aro i s'Agaró ha suspès la Festa de la Cervesa 2020 que s'havia de celebrar del 2 al 4 i del 9 al 12 d'octubre a la plaça del Mil·lenari. Segons va informar el consistori, la mesura s'ha pres per «evitar aglomeracions de visitants» davant la situació de la pandèmia de la covid-19.

La decisió ha estat acordada conjuntament entre l'Ajuntament i els restauradors locals que hi participaven amb els seus estands, que tot i haver-ne estudiat la viabilitat amb altres formats, finalment han estat descartats. També s'ha posposat la Festa de Halloween i el Túnel del Terror que organitza la Federació de Colles de Carnaval amb la col·laboració del consistori pels voltants de l'1 de novembre.

En els darrers sis mesos, el municipi de Castell-Platja d'Aro no ha pogut celebrar els festivals musicals Propers, Xalaro, Desemboca i s'Agaró; els Focs de Sant Joan, la Cantada d'Havaneres, el Mini Club a la Platja Gran, la Magic Night o el Mercat Medieval de Castell d'Aro.

En canvi, sí que han mantingut el programa d'exposicions d'art al Castell de Benedormiens: Glòria Muñoz, Navarro Vives (fins al 27 de setembre) i Montesol (properament, del 3 d'octubre al 22 de novembre); i també amb la doble mostra d'Angel Camino a la Masia Bas i al Parc dels Estanys amb escultures de gran format a l'aire lliure (fins al 7 de febrer de 2021).

A més, s'han fet cinc concerts de les Nits de Jazz al Palau d'Esports i Congressos amb entrada prèvia, seient i aforament limitat, un sistema també utilitzat en les Festes Majors de Platja d'Aro, Castell d'Aro i del Ridaura.

Per aquest cap de setmana està prevista la celebració del 8è Festisurf Costa Brava 2020, que es farà dissabte a partir de dos quarts de deu de la nit al palau de Congressos i diumenge, la Clàssica de Platja d'Aro, amb sortida i arribada des de l'aparcament de la Masia Bas, i un recorregut de 15,2 quilòmetres.