S'incendia una màquina escombradora i les flames afecten un supermercat de Palamós

El foc s'ha pogut extingir ràpidament · La façana d'un bloc d'apartaments i una altra botiga també han patit afectacions

S'incendia una màquina escombradora a Palamós

Diari de Girona

Palamós

Una màquina escombradora de neteja s'ha incendiat aquest dimarts a la zona del carrer Joan Baptista la Salle de Palamós i el fum i les flames han afectat l'edifici del costat, on hi ha un supermercat i altres comerços.

A lloc s'hi han desplaçat quatre dotacions dels Bombers, cinc unitats de la Policia Local i els Mossos d'Esquadra amb dues patrulles.

El foc s'ha declarat capa dos quarts de nou en el vehicle de neteja i les flames han afectat un supermercat Bonpreu, la façana d'un bloc de pisos i un altre comerç de la zona. Es desconeix el motiu que ha fet incendiar aquest vehicle.

El mateix conductor del vehicle de la neteja és qui ha alertat els serveis d'emergència en veure que sortia molt de fum de la màquina.

L'incendi s'ha donat per apagat al cap de mitja hora.

Façana afectada

Segons informa l'ajuntament, no s'han de lamentar ferits. El fum i les flames tan sols han afectat la façana de l'edifici del costat, on hi ha diversos comerços, entre ells un supermercat.

No ha calgut desallotjar cap persona de l'edifici més proper, ja que es tracta bàsicament d'un immoble de pisos turístics que actualment no té activitat, assegura l'ajuntament.