La Policia Local de Palafrugell denuncia un vehicle francès per llançar una burilla per la finestra

La sanció per aquesta conducta incívica pot arribar als 200 euros

ACN

La Policia Local de Palafrugell ha denunciat administrativament un vehicle amb matrícula francesa que circulava pel municipi baix-empordanès i un dels acompanyants va llançar una burilla encesa per la finestra. El cas s'ha fet viral aquest dilluns a través d'un vídeo difós a les xarxes socials. Després que el cos local veiés el vídeo ha aprofitat per localitzar el vehicle a través de les càmeres de videovigilància que hi ha al municipi i, d'aquesta manera, identificar la matrícula del vehicle per tramitar la denúncia. Ara, el conductor s'exposa a una sanció de fins a 200 euros per aquesta acció incívica.

La Policia Local intentarà localitzar el conductor per si encara està de vacances per la zona i entregar-li en mà la denúncia. Si no el troba, tramitaran la multa per enviar-li per correu postal.

Des de l'Ajuntament de Palafrugell han agraït diversos veïns que han fet arribar les imatges de vehicle en qüestió. A més, recorden que a causa de la sequera i en episodis de calor com l'estiu és més perillós que mai llançar cigarretes enceses per la finestra i poden originar un incendi forestal.