S'esgota el caganer de Messi amb la samarreta de l'Argentina

La nova figura de Messi.

La nova figura de Messi. / COMUNICA.CAT

ACN

El caganer de Messi amb la samarreta de l'Argentina s'ha esgotat arreu de Catalunya. La victòria del conjunt argentí a la final del campionat mundial de futbol que s'ha celebrat a Qatar ha acabat amb les existències de la figureta, per bé que des de Caganer.com indiquen que aquest dimarts en tindran més a punt. Aquest dilluns, però, no en quedava cap exemplar a cap de les vuit botigues que té la marca ni a cap parada dels mercats de Nadal. Les últimes unitats, afirmen a l'empresa, es van vendre durant la final de la copa del món, diumenge a la tarda.

Marc Alós, un dels responsables de la firma, ha explicat que la idea de vestir Messi amb la samarreta argentina va ser d'un dels presos que anualment treballa en la producció de figuretes com a part dels programes de reinserció que desenvolupa el centre penitenciari de Puig de les Basses.

"Ens va dir que estava pintant Messi amb els colors de l'Argentina en lloc dels habituals del Barça i li vam dir, d'acord, fes-ne 50", ha dit Alós. La xifra va acabar essent de 150, però els responsables de l'empresa no han tingut temps de posar-lo al web, perquè s'ha esgotat abans. "Quan vam portar les primeres unitats a Barcelona, van volar en un no res", ha confessat Alós.

"Ara n'estan produint molts més", ha afirmat Alós, que ha afegit que fins i tot s'ha optat per aturar la resta de la producció. De fet, també ha explicat que la firma està treballant en una figureta de Messi subjectant la copa del món, que confien tenir a punt en deu o quinze dies, si superen la dificultat d'esculpir-lo subjectant el trofeu per sobre del cap. "Creiem que serà un reclam durant tot l'any", augura.

La figura de Messi és cada any una de les més venudes, segons indica Alós, sobretot amb la samarreta del Barça, malgrat que fa més d'un any i mig que va deixar el club blaugrana.