La Policia de Palafrugell aixeca 12 actes per tinença de drogues en un cap de setmana

Al control policial hi va participar una unitat de drons i una de canina

Un control de la Policia Local de Palafrugell.

Un control de la Policia Local de Palafrugell. / Policia Local de Palafrugell

Redacció

La Policia Local de Palafrugell va aixecar 12 actes per tinença de substàncies estupefaents en un cap de setmana.

En el control policial realitzat el passat cap de setmana hi van participar conjuntament la Unitat Tàctica de Drons i la Unitat Canina K9.

El control, segons ha informat la Policia Local, va ser de dues hores i mitja. Es van realitzar el total de 12 actes d'infracció a la Llei Orgànica de la Seguretat Ciutadana per tinença de diferents tipus de substàncies estupefaents (cocaïna, èxtasi, marihuana, haixix, amfetamines, entre altres).

També es van realitzar quatre drogo-test amb resultat positiu per conduir havent ingerit substàncies estupefaents.

Imatges aèries

En les imatges aèries enregistrades pel dron es pot visualitzar com l'acompanyant d'un vehicle llança, des de la finestra, una paperina i gràcies a la unitat, informa la Policia Local, aquesta unitat es va poder intervenir i aixecar acta.

Unitat Canina

La Policia Local de Palafrugell va incorporar una Unitat canina al cos per fer front al consum i tinença de drogues el gener de l'any passat.

El seu principal objectiu és la prevenció del consum i/o tinença de substàncies estupefaents a la via i espais públics, així com la lluita contra el tràfic d'aquestes substàncies, fomentant el patrullatge a peu de proximitat.

D'altra banda, es va crear a principi de l'any passat, una unitat de Drons al cos de Policia Local amb agents formats en aquesta matèria. Aquesta unitat és l’encarregada de comprovar i supervisar els pilots que sol·licitin permís per sobrevolar el municipi amb aquests aparells.