Sant Feliu celebra una Marxa per a la visibilitat de l'Orgull

Tindrà lloc el dissabte 17 de juny i sortirà del Monestir fins als Jardins Juli Garreta

Marxa per l'Orgull LGTBI

Marxa per l'Orgull LGTBI / Pixabay

Redacció

El projecte MAO, un projecte que busca cohesionar la societat a través de l'art i la cultura, arriba a Sant Feliu de Guíxols gràcies a l'Associació LGTBI+ del Baix Empordà EmpoRderats.

Del 5 al 19 de juny, al Monestir de la ciutat es poden visitar les exposicions 'De la Foscor a la Llum' i 'Urbex, Tempus Fugit'. L’exposició de la Foscor a la Llum, és un recorregut a través de l’obra de l'artista ganxona Quimeta, unes obres que estaven en la foscor d’unes carpetes i que finalment veuen la llum. La mostra té dos espais: La foscor i la Llum. Aquest títol té un doble sentit, simbolitza el concepte Coming Out (sortir de l’armari) i també fa referència a l’obra inèdita de Quimeta que veurà la llum per primer cop. Cada peça està acompanyada d’un testimoni real, explicant els sentiments i sensacions del que significa estar a l’armari o haver sortit de l’armari, tant en primera persona com en familiars.

La mostra Urbex, Tempus Fugit és un recull fotogràfic que ens mostra com el pas del temps és inexorable, dividit en tres espais.

Dins de la mateixa iniciativa, el dissabte 17 de juny arriba la primera Marxa per a la visibilitat de l'Orgull a la ciutat baix-empordanesa. Començarà a les 19 h des del Monestir fins als Jardins Juli Garreta.