El nou govern local de la Bisbal d'Empordà redueix 24.600 euros en sous dels regidors

El cartipàs s'aprovarà aquest divendres en un plenari extraordinari

L'alcalde de la Bisbal d'Empordà amb els dos tinents d'alcalde

L'alcalde de la Bisbal d'Empordà amb els dos tinents d'alcalde / L'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà

ACN

 El nou equip de govern de l'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà ha decidit retallar 24.600 euros de percepcions que rebien els regidors. Això vol dir que a partir d'ara només cobraran per assistència a reunions, igual que l'oposició. El govern, format per PSC, Independents per la Bisbal, Junts i Tots x la Bisbal ha presentat aquest dijous el nou cartipàs que preveu aprovar-lo aquest mateix divendres al migdia en un plenari extraordinari. L'alcalde, Òscar Aparicio, destaca que vol "començar a treballar el més aviat possible" i per això han accelerat l'aprovació del cartipàs per aquest divendres. Aparicio gestionarà Hisenda i administració, Indústria i Ocupació i compartirà les carteres de Règim Interior, Participació Ciutadana i Drets Socials.

L'alcalde de la Bisbal d'Empordà encarrila l'organització del nou govern local i preveu aprovar el nou cartipàs aquest divendres a dos quarts d'una del migdia. Òscar Aparicio serà l'encarregat d'Hisenda i Administració, Indústria i Ocupació i compartirà Administració i Règim Intern, Participació Ciutadana i Drets Socials.

La primera tinenta d'alcalde serà Eva Rovira i gestionarà Cultura i Atenció Ciutadana, Registre d'entrada i Administració Electrònica i de forma compartida amb l'alcalde Administració i Règim Intern i Participació Ciutadana. Per altra banda, el segon tinent d'alcalde, Xavier Dilmé, serà regidor de Via Pública, Seguretat Ciutadana, Cementiri, Civisme i Convivència i Turisme.