Detinguts per robar en quatre supermercats de la Bisbal en un sol dia

Se'ls va enxampar amb un vehicle carregat de productes furtats per valor de 400 euros

Sirenes de diversos vehicles de policia

Sirenes de diversos vehicles de policia / Pixabay

E.B.

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de la Bisbal d'Empordà han detingut a quatre furters que en un sol dia van robar productes de quatre supermercats de la ciutat.

Els fets van succeir el dimecres 19 de juliol i tot va començar quan la Policia Local va rebre l'alerta d'un supermercat que hi havia dues persones que fugien amb dues garrafes d'oli de 5 litres sense pagar-les. Des de l'establiment se'ls va facilitar la descripció dels presumptes autors i va coincidir, informen en un comunicat, amb la mateixa que havien rebut els Mossos de la comissaria de la Bisbal per un altre fet similar en un altre supermercat de la Bisbal.

Arran dels fets, es van mobilitzar les forces de seguretat i minuts més tard, van trobar quatre individus a la pista d'skate que hi ha al carrer del Paral·lel i també el vehicle amb el qual es movien. Els Mossos van identificar-los i va resultar ser quatre persones que compten amb diversos antecedents policials.

D'altra banda, també van escorcollar el vehicle i van poder confirmar que hi havia productes robats i valorats en més de 400 euros que s'havien sostret de quatre supermercats aquell mateix dia. Per tot això, van acabar arrestats tots quatre com a presumptes autors d'un delicte de furt.