Rescaten una família que va caure a l'aigua després de naufragar a prop de les Illes Medes

La Guàrdia Civil va auxiliar les cinc persones, tres d'ells menors d'edat

Vídeo | Rescaten una família que va caure a l'aigua després de naufragar a les Illes Medes

Guàrdia Civil

E.B.

El Servei Marítim de la Guàrdia Civil va ha rescatat una família que va caure a l'aigua després de naufragar amb una embarcació que s'enfonsava a prop de les Illes Medes.

Els agents van auxiliar les cinc persones, tres d'ells menors d'edat, que van caure al mar sense les armilles salvavides. Els afectats són de Cerdanyola del Vallès i són una parella, els seus dos fills i una neboda. L'embarcació havia estat llogada en una empresa de l'Estartit.

Els fets van passar cap a les tres de la tarda del dijous 10 d'agost, quan la Unitat Naval “Riu Guadalquivir” del Servei Marítim Provincial de Girona, es trobava patrullant aquesta zona, i va observar com a prop de les Illes Medes i a uns 200 metres de la bocana del port de l'Estartit hi havia una embarcació que s'estava enfonsant perquè tenia molta aigua a dins. A més, segons informa la Guàrdia Civil, hi havia tres menors a dins l'aigua al costat de la barca i dues més a bord.

Just abans que els agents poguessin arribar al lloc, l'embarcació recreativa va bolcar i van caure tots dos ocupants que hi quedaven a dins de l'aigua, tots sense armilles.

Els agents van aproximar-se al lloc, van llançar els salvavides i van auxiliar la família. Van pujar les cinc persones a dins la seva embarcació. Aquestes es trobaven en un estat de gran ansietat i presentaven diverses contusions i esgarrinxades, però finalment, no van requerir assistència sanitària.