Recerca i rescat amb helicòpter d'una dona que havia caigut al mar a Sant Feliu

L'empresa de lloguer va donar l'avís en veure que la barca que havia llogat estava buida i es va mobilitzar un dispositiu de recerca

Salvament Marítim la va localitzar a dins de l'aigua i la va extreure amb l'helicòpter

L'helicòpter de Salvament Marítim en una imatge d'arxiu.

L'helicòpter de Salvament Marítim en una imatge d'arxiu. / ACN

Eva Batlle

Eva Batlle

Recerca i rescat amb helicòpter d'una dona que va caure al mar a Sant Feliu de Guíxols.

L'incident es va produir aquest dimecres a la tarda i es va muntar un dispositiu de recerca arran de l'avís cap a dos quarts de quatre de la tarda d'una empresa de lloguer. Van alertar que que hi havia una embarcació buida a la zona de la Punta d'en Bosc i que la dona que hi anava no hi era.

Arran dels fets, es va mobilitzar la Salvamar Sirius i l'helicòpter de Salvament Marítim (Helimer 221) així com també la Guàrdia Civil, els Bombers i la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols.

Salvament Marítím va coordinar el dispositiu que va començar a dos quarts de quatre i finalment, cap a tres quarts de cinc de la tarda l'helicòpter va detectar quelcom a l'aigua.

Van albirar una dona que surava i van anar fins a la zona. Un dels rescatadors va baixar fins al lloc i la va extreure de dins del mar, indiquen des de Salvament Marítim. La dona presentava algun cop i estava una mica indisposava, però conscient en tot moment.

Posteriorment, el mitjà aeri es va desplaçar fins a l'aeroport de Girona, on l'esperava una ambulància del SEM. Aquesta la va evacuar ferida de poca consideració fins a l'hospital Santa Caterina de Salt.

Subscriu-te per seguir llegint