Persecució a la C-31 d'uns lladres que havien robat als vestuaris d'un camp de futbol de Begur

Els Mossos aturen els lladres a Mont-ras que havien llançat el botí per la finestra del cotxe, set mòbils d'alta gamma

La investigació està oberta perquè la policia sospita que poden haver comès més fets similiars en instal·lacions esportives gironines

Els mòbils recuperats pels Mossos i el tornavís intervingut

Els mòbils recuperats pels Mossos i el tornavís intervingut / Mossos

Eva Batlle

Eva Batlle

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres homes per haver robat telèfons d'alta gamma en els vestuaris d'una entitat esportiva que juga al camp de futbol de Begur. Els van emxampar després d'una persecució per la C-31 a Mont-ras i també els investiguen per què sospiten que poden haver comès més fets similars en instal·lacions esportives gironines. Els arrestats tenen 19, 22 i 45 anys i se'ls acusa d'un robatori amb força.

La detenció es remunta cap a tres quarts de deu de la nit del dilluns a Mont-ras quan una patrulla dels Mossos de la comissaria de la Bisbal feia tasques de vigilància per Palafrugell. Els agents van veure un vehicle anant a gran velocitat per la C-31 en direcció sud i van perseguir-lo. El conductor, però no va reduir la velocitat en veure la policia. Si no que un dels ocupants va llançar una motxilla blava i va quedar al voral de la via.  

Els agents anteriorment havien comprovat la matrícula i van saber que el vehicle tenia una requisitòria d’un altre cos policial. Finalment, els agents van poder fer aturar el cotxe i van recuperar la bossa que havien llançat. A dins hi havia set telèfons d’alta gamma, documentació d’una persona que no es trobava al vehicle, diners en efectiu, roba, targetes de crèdit i material esportiu.

La motxilla tenia la inscripció d’una fundació esportiva de Begur amb qui els agents van fer gestions i aquests van corroborar que havien patit un robatori als vestuaris. En l’escorcoll del vehicle també els van localitzar un tornavís.

Davant dels fets van detenir els tres homes pel robatori amb força i els investiguen per si estan relacionats amb fets similars.