Detenen tres multireincidents per robar en quatre botigues de roba de Platja d'Aro

Ja havien actuat feia un mes a la població i gràcies al coneixement del vehicle amb què es movien la Policia Local les va enxampar

Les peces de roba sostretes aquest diumenge a Platja d'Aro i recuperades per la policia

Les peces de roba sostretes aquest diumenge a Platja d'Aro i recuperades per la policia / Policia Local de Castell-Platja d'Aro

Eva Batlle

Eva Batlle

Hi ha un grup de tres dones que la Policia Local de Castell-Platja d'Aro ha detingut dos cops en poc més d'un mes per cometre furts de peces de roba a la localitat.

Aquest diumenge van arrestar-les per robar en quatre botigues de la població i per haver-se emportat 800 euros en productes.

Els fets van succeir a la tarda quan una patrulla policial va veure el vehicle amb el qual havien actuat anteriorment a la població. La unitat de paisà va fer una espera a la zona i finalment, van aparèixer totes tres. En l'escorcoll els van trobar diverses peces de roba de quatre locals.

Totes tres dones compten amb molts antecedents policials i procedeixen de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Com han advertit sovint des de la Policia Local han detectat que hi ha delinqüents que pugen de la zona de Barcelona a fer l'agost a la Costa Brava.

En el cas d'aquestes dones que van quedar detinguts pels furts ja les havien enxampat feia un mes a la població i en aquell cas per emportar-se productes per valor de 1.000 euros. Gràcies a aquesta detenció i en saber amb el vehicle que es movien les van poder tornar a atrapar.

Subscriu-te per seguir llegint