Salven la vida a un home que havia perdut el coneixement i va entrar en parada a la Bisbal

La ràpida actuació de la Policia Local i dels sanitaris del SEM va permetre recuperar la víctima

El lloc on es van produir els fets a la Bisbal

El lloc on es van produir els fets a la Bisbal / ajuntament de la Bisbal d'Empordà

E.B.

La ràpida actuació de la Policia Local de la Bisbal d'Empordà i dels sanitaris del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) va permetre recuperar un home que va patir un atac de cor.

Els fets van succeir el divendres passat 3 de novembre a la una del migdia, el cos policial va rebre l’avís que una persona que havia perdut el coneixement, a la cantonada del carrer Cavallers amb l’avinguda les Voltes.

La prefectura va activar els serveis sanitaris d’urgència i es van trobar l’home -de nacionalitat espanyola i de 67 anys- que al cap de poc va entrar en parada cardíaca.

Uns minuts més tard va arribar una unitat del SEM que van aconseguir recuperar i estabilitzar a l’home.

Van fer parada al CAP de la població, li van posar una via i posteriorment, el van traslladar a l’hospital Josep Trueta de Girona. Avui dia, l'home es troba estable i pendent d’operació d’implantació d’un marcapassos permanent, indica el consistori.

Des de l'ajuntament de la Bisbal en un comunicat destaca la "rapidesa" d'actuació i la "bona coordinació" entre ambdós cossos d'emergències que van permetre salvar la vida a la víctima.