Els Mossos d'Esquadra investiguen un assalt violent que es va produir aquest divendres cap a les 20.00 hores divendres a Begur, quan dos encaputxats vestits de negre van entrar en una casa, van amenaçar i van lligar amb brides la propietària i se'n van emportar uns 2.500 euros que tenia a la caixa forta.

Segons fonts properes al cas, la dona, de 57 anys i que resideix en una zona boscosa propera a la platja d'Aiguablava, va sortir de la seva habitació i es va trobar dos homes encaputxats vestits de negre al menjador. Els dos homes, que segons va detallar la víctima parlaven castellà amb accent marroquí, la van agafar pel coll i la van amenaçar de mort si no feia el que li demanaven, la van obligar a obrir la caixa forta. En total van aconseguir un botí d'uns 2.500 euros en efectiu i, després de lligar la dona de mans i peus amb brides, van fugir del lloc sense que ningú els veiés.

La dona, de nacionalitat francesa però que fa anys que viu a Begur, va començar a cridar i diverses persones la van sentir, entre elles un familiar que viu just a sobre i va anar a la casa, la va alliberar de les brides i va trucar el 112.

Agents de la Policia Local de Begur i dels Mossos d'Esquadra van anar a la casa, on no van trobar cap accés forçat.

La Unitat d'Investigació i el Jutjat d´Instrucció de guàrdia de la Bisbal d´Empordà s´han fet càrrec de la investigació del cas.