El regidor de Tots pel Poble, Raoni Molina, entra al govern de Calonge i Sant Antoni

El nou membre de l'equip de govern assumirà les regidories de Platges i Salut.

El regidor de Tots pel Poble que entra al govern.

El regidor de Tots pel Poble que entra al govern. / Ajuntament de Calonge i Sant Antoni

Redacció

El regidor de Tots pel Poble, Raoni Molina, entra al govern de Calonge i Sant Antoni. Assumirà les regidories de Platges i Salut.

Aquesta setmana s'ha tancat l'acord que suma un nou grup municipal a l'equip de govern, i que reforça l'estabilitat del govern de Calonge i Sant Antoni, que des d'avui estarà format per 10 regidors.

Així, l'equip de govern el formen des d'ara els grups municipals de Junts (6), PSC (2), PP (1) i Tots pel Poble (1). Aquesta nova incorporació suposa una remodelació de les competències, de manera que Raoni Molina assumirà les regidories de Platges i Salut.

El pas de 9 a 10 regidors, segons el govern municipal, "afegeix més estabilitat al govern, ja que la majoria absoluta a Calonge i Sant Antoni se situa en 9 regidors".

Raoni Molina és tècnic superior en guiatge, informació i assistència turística, tècnic en salvament i socorrisme esportiu i tècnic en emergències sanitàries, gestiona una empresa de lleure i esport i treballa en tasques comercials i de direcció en una empresa especialitzada en la manutenció.