A judici per barallar-se amb el seu oncle a la Bisbal i arrencar-li un tros d'orella

L'acusat s'enfronta a 4 anys de presó i dos familiars seus a penes de multa per colpejar-lo

Dos dels acusats per la baralla a la Bisbal d'Empordà a l'Audiència de Girona.

Dos dels acusats per la baralla a la Bisbal d'Empordà a l'Audiència de Girona. / Ariadna Sala

Ariadna Sala

Ariadna Sala

Una baralla que va tenir lloc a la Bisbal d'Empordà el 2021 entre tres familiars i que va acabar amb un d'ells amb una orella mig arrencada ha arribat a l'Audiència de Girona. La vista s'havia assenyalat per si les parts es posaven d'acord, però no hi ha hagut pacte i la secció tercera ha decidit ajornar-la fins al pròxim maig. Segons la fiscalia, el 30 d'abril de 2021 el principal acusat va trobar-se el seu oncle al carrer Josep Maria Soler, i van tenir una discussió per uns fets anteriors. Ambdós es van colpejar la cara amb els punys, fins que el més gran va caure a terra, fet que l'altre va aprofitar per abraonar-se-li i arrencar-li una part del pavelló auditiu de l'orella esquerra. Seguidament va fugir.

Ambdós es van retrobar al cap d'uns minuts al CAP de la localitat. L'home ferit de l'orella anava acompanyat del seu fill, i aquest va recriminar-li al seu cosí el que havia fet al seu pare, i llavors li va propinar un cop de puny a l'orella esquerra com a represàlia.

La fiscalia acusa l'agressor d'un delicte de lesions amb deformitat pels quals s'enfronta a una pena de presó de 4 anys per les lesions provocades al seu oncle. Les acusacions li demanen més de 8.800 euros d'indemnització.

Els altres dos homes estan acusats d'un delicte lleu de lesions cadascun per colpejar a l'altre home i s'enfronten a multes de 630 euros.