Cinc detinguts per robar en dos habitatges de Palafrugell i Llafranc

La Policia Local també ha detingut on conductor amb el permís retirat per amenaçar-los de mort i també un maltractador

Eva Batlle

Eva Batlle

La Policia Local de Palafrugellha detingut cinc persones, una d'elles menor d'edat, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força en habitatges de la població.

El primer dels casos va succeir la setmana passada en una casa del nucli urbà de Palafrugell. Un veí va informar la policia que havia vist una parella sospitosa.

La ràpida intervenció policial va fer que els agents localitzessin a les dues persones a l’interior de l’habitatge i els van detenir in fraganti al lloc dels fets.

D’altra banda, la Policia Local també va detenir tres persones més aquest dimecres dia 10 per un altre robatori en aquest cas en una segona residència de Llafranc. El cos de seguretat va rebre l’alerta per part d’un ciutadà que va veure a uns joves que els va semblar sospitosos.

Els agents que van intervenir van localitzar a tres joves amagats dins de la zona enjardinada d’una finca. Posteriorment, es van realitzar una inspecció ocular de l’habitatge i van localitzar una finestra forçada. D’aquesta manera van evitar que els autors cometessin el robatori i es va procedir a la seva detenció. Un d’ells va resultar ser menor d’edat i es va posar en coneixement de la Fiscalia de Menors de Girona i dels seus tutors legals, indica l'Ajuntament de Palafrugell.

Entre els dies 4 i 10 de gener, la Policia Local ha realitzat una desena de detencions per diversos fets. Un altre és el d'un maltractador.

Aquest cas va succeir el dia 4 de gener i van arrestar un home per presumptament agredir físicament a la seva exparella. La Policia Local de Palafrugell va realitzar aquesta actuació junt amb el cos de Mossos d’Esquadra. Un cop arrestat, l’home va ser traslladat directament a la comissaria de la Bisbal d’Empordà.

Amença de mort a la policia

D'altra banda, el dia 8 van arrestar un conductor per un delicte greu d’amenaces. Els agents eren coneixedors que aquesta persona tenia el permís de conduir retirat judicialment i durant l’actuació, el conductor va amenaçar de mort als agents actuants. Els fets van ser enregistrats per les càmeres de gravació que el cos policial disposa de dotació i es van posar a disposició de l’autoritat judicial juntament amb la persona detinguda, indica la policia en un comunicat.

D'altra banda també s'han detingut dos homes per robatoris violents el dia 9 de gener.