Detenen un menor durant una baralla amb robatori i l'endemà per agredir el seu pare a Palafrugell

El noi ha ingressat a un centre de tutela de menors i la família n'ha aconseguit una ordre d'allunyament

Eva Batlle

Eva Batlle

La Policia Local de Palafrugell ha fet una desena de detencions entre els dies 4 i 10 de gener. Entre aquestes n'hi ha per delictes amb violència.

Un dels casos és el protagonitzat per un menor d'edat. Aquest es va barallar amb un home al carrer i posteriorment, va aprofitar per robar-lo. Aquest va acabar arrestat per la Policia Local.

L'endemà quan ja havia passat a disposició del jutge i havia quedat en llibertat, la Policia Local va haver d'actuar contra aquest mateix noi. I és que un cop a casa, segons informa l'ajuntament en un comunicat, va tenir una discussió amb pare i el va colpejar causant-li lesions d’importància.

Els agents es van adreçar al lloc i van detenir novament al jove, que estava en un estat d’excitació i violència molt elevat. El pare va denunciar els fets i va sol·licitar una ordre de no apropament cap ell i la seva família que el jutge va acordar. El jove es troba ingressat en un centre de tutela de menors.

D’altra banda, la Policia Local va recollir dues denúncies per robatoris violents a principis d'any on l’agressor havia intimidat i colpejat les víctimes al carrer. Amb la informació obtinguda el cos policial va poder identificar a l’autor dels fets i es va procedir a la seva detenció. Es tracta d'un home d’origen magrebí.