Aturen un vehicle a Platja d'Aro perquè tenia una llum fosa i hi sorprenen tres multireincidents amb productes robats

La Policia Local va trobar bosses d'escombraries industrials plenes de productes de parafarmàcia i alimentació sostrets en un supermercat a la població a dins del vehicle

Un vehicle de la Policia Local de Platja d'Aro en una imatge d'raxiu

Un vehicle de la Policia Local de Platja d'Aro en una imatge d'raxiu / Policia Local de Castell-Platja d'Aro

Eva Batlle

Eva Batlle

La Policia Local de Castell-Platja d'Aro ha detingut tres lladres multireincidents -dues dones i un home- per robar productes valorats en 800 euros d'un supermercat de la mateixa localitat.

El cas es remunta al dia 13 de gener cap a les nou del vespre quan una patrulla del cos de seguretat va observar un vehicle que circulava pel centre de Platja d'Aro amb una llum fosa. Els agents van fer aturar el vehicle per informar-los que anaven sense llum i en aquell moment van veure quelcom sospitós a dins.

Hi havia dues bosses d'escombraries de grans dimensions plenes d'objectes a l'interior a la zona dels seients de darrere. Per aquest motiu, van decidir identificar els tres ocupants i van trobar-se que eren tres multireincidents. Dues dones i un home d'entre 32 i 50 anys que acumulen molts antecedents policials. Tots per furts.

Els agents van escorcollar el vehicle i van trobar-se que a dins de les bosses d'escombraries hi havia productes de parafarmàcia i d'alimentació per valor de 800 euros. Tots ells, com van comprovar, sostrets aquell mateix dia en un supermercat de la població.

Amb GPS i cotxe diferent

Un fet curiós d'aquest cas és que la Policia Local va comprovar el GPS d'aquests tres furters que procedeixen de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Va comprovar com des de l'origen tenien posada la direcció del supermercat on robar. A banda també van poder esbrinar que el vehicle amb el qual viatjaven és d'una persona -testaferro- que en té varis. Cosa que els fa sospitar que utilitzen un vehicle o altre segons el lloc on robar perquè la policia no tingui fitxat el vehicle i per tant, facilitar-los la feina. Així poden passar desaparcebuts i les càmeres lectores de matrícules no els tenen controlats.

Subscriu-te per seguir llegint