Palafrugell estudia ampliar el camp de futbol del Gregal

L’Ajuntament licita la reforma de les instal·lacions que tenen un pressupost de 942.627 euros

El camp de futbol que serà sotmès a una reforma.

El camp de futbol que serà sotmès a una reforma.

Redacció

L’Ajuntament de Palafrugell estudia si es porta a terme una ampliació futura del camp de futbol del Gregal. Actualment, l’ajuntament ha aprovat la licitació de la millora de les instal·lacions amb una reforma que té un pressupost d’execució de 942.627 euros

El camp de futbol data de 1987. Recentment, s’ha portat a terme un canvi de gespa artificial. 

L’alcalde, Juli Fernández, destaca que «l’actuació s’ha de portar a terme perquè les instal·lacions esportives del camp de futbol Gregal daten de 1987 quan es va construir el primer camp de futbol i els vestidors». 

Però el pas del temps, segons l’alcalde, «ha provocat que calgui una millora i una rentada de cara d’aquest esportiu» al qual l’any 2000 es van ampliar vestidors i magatzem, més tard es va ampliar i s’hi han anat portant a terme tasques de condicionament puntuals la resta dels anys. 

En aquests moments els vestidors es troben en un estat precari i necessiten posar-se al dia des del punt de vista constructiu, però també consideren que ho necessiten en general les instal·lacions, sobretot per l’alt volum de partits i entrenaments que suport aquest equipament esportiu. 

Enderroc de vestidors i magatzems

Els objectius globals de la reforma passen per l’enderroc dels edificis de vestidors i magatzem actuals; l’eliminació dels mòduls prefabricats i posar a disposició unes noves edificacions amb vestidors, farmaciola, administració i magatzem de material esportiu. Paral·lelament, també està previst adequar els accessos de vianants i de vehicles. El projecte contempla també ampliar l’equipament en una futura fase posterior.