El Club Esportiu Bisbal Bàsquet rep 10.000 euros del tercer premi de Loteries de Catalunya

Es tracta de la promoció comercial de La Grossa amb la Dooble per a entitats sense ànim de lucre

El lliurament del premi dilluns a la tarda a la Bisbal.

El lliurament del premi dilluns a la tarda a la Bisbal. / Loteries de Catalunya

Redacció

Loteries de Catalunya ha lliurat va lliurar ahir al Club Esportiu Bisbal Bàsquet de La Bisbal d'Empordà, el tercer premi promocional a l'entitat guanyadora de 10.000 €.

El tresorer de l'entitat, Joan Ferrer, va explicar que el premi els permetrà "renovar el material que ja venia de l'altre pavelló" i "invertir una part en formació per a entrenadors i entrenadores joves".

El primer premi de la promoció comercial de La Grossa amb La Dooble, dotat amb 30.000 €, va ser per l'Agrupament Escolta i Guia Sant Ramon Nonat de Sant Boi de Llobregat.

El segon premi va ser pel Club Handbol Móra la Nova i la Penya Barcelonista de Vidreres, amb 20.000 € per cada entitat.

Finalment, el tercer premi donat amb 10.000 € per entitat, va ser per l'ANC Cerdanya, el Club Esportiu Bisbal Bàsquet i l'Associació Armats de Mataró.

La Grossa amb La Dooble, l'alternativa catalana a les participacions tradicionals de Nadal, està pensada especialment per a les entitats sense ànim de lucre de Catalunya. En aquesta edició un total de 625 clubs i entitats del territori han participat, amb històries pròpies i col·lectius humans extraordinaris que contribueixen a la prosperitat i la cohesió social al nostre país.

Projectes socials

Loteries de Catalunya destaca el seu compromís amb la comunitat i la importància de convertir l'èxit dels seus sortejos en beneficis concrets per als col·lectius més necessitats. Els beneficis es destinen de manera íntegra al suport de projectes socials que es canalitzen a través del Fons de Loteries per la Prosperitat i la Cohesió Social.

Loteries de Catalunya ha destinat els beneficis de l'any 2022 a la lluita contra la pobresa infantil i l'exclusió social, concretament 3,46 milions d'euros per finançar el Pla pilot per a l'abordatge de la pobresa infantil i uns altres 3 milions d'euros per garantir aliments i assistència material bàsica a famílies i a persones en situació de pobresa o risc d'exclusió social.