Denunciat per omplir la piscina a Santa Cristina i col·locar un imant al comptador per no registrar el consum d'aigua

La Policia Local l'ha denunciat penalment pels fets i Aqualia el sancionarà

El comptador amb l'iman

El comptador amb l'iman / Policia Local de Santa Cristina d'Aro

Eva Batlle

Eva Batlle

La picaresca en temps de sequera s'ha pogut comprovar amb un episodi viscut fa pocs dies a Santa Cristina d'Aro.

Aquest ha derivat amb que la Policia Local de Santa Cristina d'Aro ha acabat denunciant penalment un veí de la població per frau d'aigua. El curiós és com es va cometre aquesta defraudació i el motiu.

Un veí va avisar la Policia Local que hi havia un altre resident a la població, concretament a la urbanització de Vall Repòs, que estava omplint la piscina de casa tot i que no està permès arran de la situació de sequera.

Arran d'això, els agents van desplaçar-se el dia 5 de febrer fins a la zona i va poder comprovar que així era. A banda, en comprovar el comptador, es van trobar que s'havia comès frau d'aigua.

I és que el veí presumptament havia utilitzat un mètode casolà per evitar ser enxampat. Aquest va consistir a col·locar un potent imant a sota del comptador, és a dir, havia manipulat el seu consum. I és que aquest sistema permet alentir el funcionament de l'aparell i fins i tot, aturar el sistema, cosa que fa que s'hi mostri menys quantitat d'aigua de la que realment es gasta.

Davant dels fets, la Policia Local el va denunciar penalment per un delicte de frau d'aigua i a banda, va informar l'empresa Aqualia. La subministradora ja ha presentat denúncia pels fets i sancionarà el veí per l'alt consum i el frau comès, indiquen fonts coneixedores del cas.

Subscriu-te per seguir llegint