Torroella impulsa una trobada entre empreses amb vacants i persones que busquen feina

La Jornada d'Ocupació serà el 12 de març a l'Auditori Teatre Espai Ter

Les empreses entrevistaran futurs treballadors.

Les empreses entrevistaran futurs treballadors. / DdG

Redacció

Torroella de Montgrí oferirà una xerrada per posar en contacte les empreses i les persones que busquen feina. La Jornada d'Ocupació serà el 12 de març a l'Auditori Teatre Espai Ter de nou a dues del migdia. Fins a 17 empreses ja s'han inscrit amb 28 ofertes laborals de les quals hi ha 68 vacants.

Es tracta d’una jornada que s’articularà a partir d’entrevistes ràpides entre empreses que ofereixen feina i persones que en busquen.

Cadascuna de les empreses o persones autònomes inscrites a la jornada disposarà d'una graella per cada oferta de treball, amb un màxim de 24 candidats. Es preveu una durada d'uns 10 minuts per entrevista.

Pel que fa a les persones que busquen feina, el període per inscriure’s a la jornada començarà el 19 de febrer i s’allargarà fins al dia 8 de març. Les persones candidates es poden inscriure a diferents ofertes de treball que siguin del seu interès si reuneix els requisits definits en l’oferta.

Prèviament a la Jornada d’Ocupació de Torroella de Montgrí, el Club de la Feina del municipi organitza sessions de formació sobre com inscriure’s a aquesta jornada i com afrontar una entrevista de feina en 10 minuts.

La regidora de promoció de l'ocupació, Cristina Viegas ha manifestat que «aquesta jornada pretén cobrir diferents necessitats del nostre territori, relacionades amb l'ocupació laboral. Aquesta trobada té l'objectiu de fomentar l'ocupació local, connectant empreses i persones candidates, generant un espai on crear sinergies i relacions entre sectors".