Palamós executa millores al passeig del Mar

L'Ajuntament ampliarà les voreres i eliminarà els sots causats per l'erosió

El passeig del Mar on s'estan portant a terme treballs de millora.

El passeig del Mar on s'estan portant a terme treballs de millora. / Ajuntament de Palamós

Redacció

L'Ajuntament de Palamós porta a terme treballs de millora al passeig del Mar.

S'estan portant a terme treballs d'ampliació d'un tram de la vorera a l'altura del brollador per millorar l'accés en aquest punt i eliminant els sots per l'efecte de l'erosió.

L'actuació tindrà continuïtat, i fins a Setmana Santa, en altres trams del passeig del Mar que requereixen l’ampliació de la vorera existent.

Les tasques que porten a terme operaris de la brigada municipal tenen com a objectiu millorar l’accés dels vianants en aquest punt, eliminant els sots que es localitzen habitualment a l’espai de sauló d’aquest àmbit i que són produïts per l’efecte de l’erosió i l’acumulació d’aigua.

L'Ajuntament ha informat que el nou tram de vorera se situa a l’accés sud del brollador, on es fa una nova solera de formigó d’uns 30 m² damunt la qual se situaran les llambordes característiques del passeig. Aquesta ampliació es construeix amb un desnivell progressiu per tal d’assegurar la correcta evacuació de les aigües que ara es conduiran a un nou embornal que s’hi ha ubicat.

Poda d'arbres

El municipi també porta a terme la campanya de poda d’arbres al passeig i altres punts de la població. L’activitat en aquest cas se centra en els exemplars que requereixen aquest tractament, i que en l’actualitat es concentren en el tram més proper al carrer d’Aragó.

Les tasques de jardineria es fan actualment al carrer Ample, i seguiran en espais públics com el parc de l’Arbreda, el camí de Cap de Planes o bé al passeig de les Pites. Posteriorment, també és previst poder realitzar la campanya de poda a l’arbrat existent als patis de les escoles Els Àngels i La Vila.

Treballs que s'estan portant a terme aquesta setmana.

Treballs que s'estan portant a terme aquesta setmana. / Ajuntament de Palamós