Èxit de la primera "Degustació literària" a Palamós

L'activitat del Museu de la Pesca ha comptat amb l'escriptora Regina Rodríguez Sirvent i el xef Quim Casellas

L'escriptora Regina Rodríguez Sirvent i el xef Quim Casellas.

L'escriptora Regina Rodríguez Sirvent i el xef Quim Casellas. / Ajuntament de Palamós

Redacció

El Museu de la Pesca de Palamós va estrenar el 23 de febrer la primera sessió de les «Degustacions Literàries» amb totes les places exhaurides. La primera sessió va comptar amb l’escriptora Regina Rodríguez Sirvent, autora de «Les Calces al Sol», i les propostes culinàries van anar a càrrec del xef amb estrella Michelin Quim Casellas.

Aquesta activitat forma part del programa «Des-connecta amb el Museu de la Pesca», i pretén combinar la literatura amb la gastronomia, i està programat per fer-se un cop cada trimestre. El museu també inclou sessions de «L’Art&Vi» que pretén transmetre els valors de la mar i la pesca a través de l’art, on el públic pot iniciar-se a la pintura amb degustació de vins.