L'equip de govern de Calonge i Sant Antoni s'amplia amb Guanyem i reforça la majoria absoluta

Elena Montiel.

Elena Montiel. / Guanyem Calonge i Sant Antoni

ACN

L'equip de govern de Calonge i Sant Antoni s'amplia amb l'entrada de la regidora de Guanyem, Elena Montiel, i reforça la seva majoria absoluta. Amb la incorporació d'Elena Montiel, el govern suma onze regidors dels disset que té el ple i passa a tenir cinc grups representats. Són els de Junts (sis regidors) que és qui ostenta l'alcaldia amb Jordi Soler, el PSC (dos regidors) i el PP, Tots pel Poble i Guanyem Calonge i Sant Antoni (amb un cadascun). L'entrada de Montiel ha suposat reorganitzar les competències i, a partir d'ara, la regidora de Guanyem assumirà les regidories d'Igualtat i Dona. Educadora social i pedagoga, Elena Montiel és tècnica d'educació a l'administració local des del 2017.

L'acord per sumar un nou grup municipal a l'equip de govern de Calonge i Sant Antoni s'ha tancat aquesta setmana. Guanyem, de fet, s'incorpora al govern dos mesos i mig després que també ho fes el regidor de Tots pel Poble, Raoni Molina, que va passar a assumir les regidories de Platges i de Salut.

Segons subratlla l'Ajuntament en un comunicat, el pas de deu a onze regidors "afegeix més estabilitat al govern" i en reforça la majoria absoluta. "Es tracta del govern amb un percentatge de vots més alt de la història dels governs democràtics al municipi, que suma un 60,85% dels vots", hi afegeix l'escrit.

Amb l'entrada de Montiel a l'equip de govern, l'oposició a Calonge i Sant Antoni la formen tres grups: ERC (amb quatre regidors), Avancem i SOM (amb un cadascun)

Elena Montiel és Educadora Social i Pedagoga per la Universitat de Girona. Ha treballat durant catorze anys al sistema de protecció a la infància; primer, en un centre d'acollida de la Generalitat, i després, a l'Equip d'Atenció a la Infància i a l'Adolescència del Baix Empordà. Des del 2017 és tècnica d'educació a l'administració local.