Eviten una ocupació a la Bisbal i desallotgen les set persones que havien entrat al pis

El regidor de Seguretat destaca que hi ha una "xarxa mafiosa" que actua a la població ocupant pisos i oferint-los a gent de fora de la ciutat

Sirenes de diversos vehicles de policia

Sirenes de diversos vehicles de policia / Pixabay

Eva Batlle

Eva Batlle

La Policia Local de la Bisbal d'Empordà i els Mossos d'Esquadra van evitar una ocupació a la Bisbal i van desallotjar les set persones que havien entrat al pis. L'actuació policial és de dimecres passat 11 d'abril i es va realitzar en un immoble del passatge de la Pau de la ciutat.

Els ocupants, segons l'ajuntament eren persones de nacionalitat colombiana i no residents al municipi. El desallotjament es va fer sense problemes, ja que van marxar sense oposar resistència. Un dels ocupes va manifestar als agents que havia pagat 200 euros per la clau a una persona de nacionalitat marroquina que li va vendre per accedir al pis.

Xarxa mafiosa

El regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Dilmé després d'aquesta actuació policial assegura en un comunicat que a la Bisbal tenen «instal·lada una veritable xarxa mafiosa que es dedica a rebentar pisos i oferir-los a persones de fora de la Bisbal, una problemàtica que es repeteix també a altres municipis, i que aquí no pensem tolerar». «A la Bisbal els hi estem a sobre, però el que necessitem és que la Justícia actuï de forma contundent d’una vegada per totes contra aquests delinqüents. No és un delicte menor”, afegeix el regidor.