Carroussel Costa Brava 2024: tota la informació

Les Festes de Primavera de Palafrugell arriben aquest cap de setmana carregades d'activitats

El Carroussel Costa Brava omple Palafrugell de color i alegria

El Carroussel Costa Brava omple Palafrugell de color i alegria / Aniol Resclosa

Redacció

Redacció

Aquest dijous es dona el tret de sortida de les Festes de Primavera de Palafrugell, que tindran lloc fins el 3 de juny. El tret de sortida de les Festes de Primavera d’aquest any el van donar Èlia Pagés i Gemma Casteys amb el pregó, que es va celebrar el divendres 17 de maig. Les joves van posar de manifest la importància de la gent jove en el teixit associatiu de la vida cultural del municipi.

Així, des d'aquest dijous fins al dilluns 3, Palafrugell s'omplirà d'activitats per a tots els públics, des de balls, concerts i activitats pel més petits.

El plat fort de les Festes de Primavera serà el diumenge 2 de juny amb el Carroussel Costa Brava. El dia s'obrirà amb les Matines, que despertaran a tothom pels carrers de la vila. A dos quarts de sis de la tarda s'iniciarà el gran Carroussel Costa Brava, Carnaval de Carnavals - Element Festiu Tradicional d'Interès Nacional. La desfilada de carrosses i comparses tindrà un recorregut des del carrer de Torroella fins al carrer Barris i Buixó, omplint de música, color i festa els carrers cèntrics de la vila.

Un cop finalitzat el recorregut, a partir de les 9 de la nit, a l'aparcament de l'Estadi Municipal Josep Pla i Arbonès es tornarà a fer la tradicional Plantada de carrosses a càrrec de l’Associació de Colles de les Festes de Primavera. El lliurament de premis serà la mateixa nit al Desenvelat.