La gala solidària de S'Agaró contra el càncer reuneix més de 70.000 euros

L’esdeveniment es va fer al S’Agaró Hotel en suport a la recerca oncològica i el benestar dels pacients de càncer i les seves famílies

Assistents al sopar benèfic de divendres passat.

Assistents al sopar benèfic de divendres passat. / Associació Contra el Càncer a Girona

DdG

La nova edició de la Gala Solidària Costa Brava, organitzada per l’Associació Contra el Càncer a Girona, es va celebrar amb gran èxit la nit del divendres al S’Agaró Hotel. Aquest esdeveniment benèfic, en suport a la recerca oncològica i el benestar dels pacients de càncer i les seves famílies, va aconseguir recaptar 76.528 euros.

La gala, conduïda pel periodista Josep Puigbo i la cantant Lucrecia, va comptar amb la intervenció d’Isabel Alejandro, presidenta de l’associació a Girona, que va subratllar l’objectiu d’aconseguir el 70% de supervivència en càncer per al 2030.

Més de 250 persones van assistir al sopar benèfic, contribuint així a l’èxit de la cita.

Entre els assistents, es va comptar amb personalitats del món de l’esport com l’exfutbolista Aday Benítez, i figures destacades de la moda com Maite Gassó, directora creativa de Lola Casademunt; Mariano Moreno, dissenyador de moda nupcial, i Areta Matas, dissenyadora de joies.

La gala va ser amenitzada per artistes com el violista internacional Miguel Lara, el duet Double Chick i el Dj Pampano.

També cal destacar la presència de destacats polítics i professionals del món de la salut, com Pere Parramon, subdelegat del Govern a Girona; Jaume Heredia, director dels Serveis Territorials de Salut i gerent de la Regió Sanitària Girona; Maurici Jiménez, alcalde de Castell, Platja d’Aro i S’Agaró; Natàlia Figueras, Carles Motas i Joan Martin, diputats de la Diputació de Girona; així com el Dr. Joan Maria Brunet, director general de l’Institut Català d’Oncologia, i el Dr. Ramon Cunillera, gerent de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, entre d’altres.

L’esdeveniment va comptar amb el patrocini d’Autopodium, Tavil, Alzamora, Andbank, Hipra i Costa Brava Mediterranean Foods, entre altres empreses.

Els 76.528 euros recaptats aniran íntegrament destinats a continuar impulsant la recerca oncològica, garantint que els pacients puguin accedir als resultats de recerca més innovadors i a tractaments de medicina avançada.

L’Associació Contra el Càncer agraeix a tots els assistents, patrocinadors i col·laboradors l’assistència a l’acte reafirmant el compromís en la lluita contra el càncer.