El viatger del temps avisa d’un greu succés: falten 8 dies perquè comenci tot

Eno Alaric afirma que és un viatger del temps del 2671 i ha inquietat els seus 129.000 seguidors

El viatger del temps avisa d’un greu succés: falten 8 dies perquè comenci tot

El viatger del temps avisa d’un greu succés: falten 8 dies perquè comenci tot

L’usuari de TikTok Eno Alaric, que es fa anomenar ‘radianttimetraveler’ a la xarxa social, assegura haver viatjat en el temps, ha llançat l’inquietant missatge que «el món s’acabarà aviat» i que amb prou feines unes quantes persones podran sobreviure a la tragèdia. 

El motiu serà l’arribada a la Terra d’una espècie extraterrestre que el visionari identifica com ‘el Campió’.

«Una espècie alienígena molt hostil ve a recuperar la Terra, no guanyarem. Una altra espècie alienígena, el món de la qual va ser destruït pels hostils, salvarà alguns de nosaltres», ha detallat.

Eno Alaric adverteix els seus 129.000 seguidors que la tragèdia serà a mitjans d’aquest any, però el 23 de març del 2023, «unes 8.000 persones seran portades a un altre planeta habitable».

En el vídeo, va escriure: «¡ATENCIÓ! Soc un viatger del temps del 2671, 8.000 persones seran elegides per ser els salvadors de la humanitat».

El viatger del temps ja va dir en el passat que quatre adolescents descobriran ruïnes antigues el 6 de febrer i que un dispositiu obrirà un forat de cuc a altres galàxies

El ‘boom’ dels viatges temporals a TikTok compta amb més perfils i, sens dubte, ha generat una legió de seguidors entre fanàtics i espectadors fascinats per la imaginació desbordant.