DANA

VIDEO: Has vist mai com es converteix un carrer en un riu en pocs segons?

Les pluges torrencials a Múrcia deixen imatges impactants que s'han fet populars a les xarxes socials en pocs minuts

Una pintada premonitòria en un mur de Molina de Segura

Una pintada premonitòria en un mur de Molina de Segura / DdG

DdG

Aquest dimarts les pluges i les tempestes van continuar cobrint gairebé totes les zones d'Espanya. I una de les comunitats més afectades va ser la Regió de Múrcia. Un dels punts que més preocupa era la localitat de Molina Segura. I és que allà, fa només uns dies, es van registrar nombroses incidències pel fet que, en tan sols 15 minuts, els carrers es van convertir en un autèntic riu.

Molina de Segura, a Múrcia, ha estat un dels municipis més afectats pel 'ball de DANAS' que aquests dies creuen el territori peninsular. Inundacions contínues i riuades que travessen els carrers són els efectes d'aquestes pluges torrencials que no deixen de repetir-se.

Una escena que s'ha tornat a repetir en pocs segons com es pot comprovar en aquesta publicació:

Dijous, per exemple, el dia en què més intenses van ser les precipitacions, els carrers molinencs es van convertir en rius durant diverses hores. Tan violenta era la força del corrent que molts cotxes van ser arrossegats, com es pot veure en aquest vídeo que va gravar un veí de Molina de Segura i on 'narra' la imprudència d'un conductor: "A on va... Aquesta seqüència no l'hauria imaginat Scorsese”.

Un altre moment d'angoixa i tensió es va viure quan un nadó va caure del cotxet on anava mentre la seva mare intentava creuar un carrer totalment cobert d'aigua a una alçada que li arribava per sobre dels genolls i que baixava amb força.