VÍDEO VIRAL | Un tauró mossega i arrossega un home pels canals dels Everglades

No va ser una bona idea

L’atac d’un tauró a un pescador s’ha viralitzat en els últims dies a les xarxes socials. L’agressió es va produir a l’estat de Florida, als Estats Units. Aparentment, la víctima era enmig de la seva jornada de pesca pels canals dels Everglades quan es va trobar de cara amb l’esqual, el qual no va dubtar a llançar-se en contra seu i deixar-li greus ferides.

La gravació, que s’ha tornat viral a les xarxes socials, mostra el moment exacte en què el pescador fica la mà a l’aigua pantanosa, però és sorprès per l’animal. No obstant, l’home va perdre l’equilibri, quan es va adonar del perill, i va acabar a l’aigua, on va ser arrossegat pel tauró. S’ha de dir que el subjecte ja havia sigut advertit per la presència del depredador abans de l’atac.

En el moment de l’agressió, la víctima estava acompanyada d’un grup de pescadors que havien ancorat en un pantà per instal·lar les canyes fora de l’embarcació. Aquestes persones havien advertit l’home que «probablement no era una bona idea» ficar la mà a l’aigua; no obstant, el valent en qüestió no els va fer cas i va ser atacat, salvatgement, per l’esqual. 

Després de l’agressió, els guardaparcs dels Everglades van atendre l’emergència i van aconseguir traslladar a un hospital local amb avió la víctima viva, tot i que amb algunes lesions de gravetat a la mà.