Un bar munta dues taules de la seva terrassa sobre un cotxe aparcat al carrer

La foto difosa per l'influencer valencià Jesús Soriano desferma una onada de bromes: «Em poses una canya i un canvi d'oli?»

Les cadires del bar sobre el vehicle estacionat

Les cadires del bar sobre el vehicle estacionat / @soycamarero/twitter

Bruna Segura

La difusió a les xarxes socials de la imatge d'un cotxe aparcat amb dues taules de terrassa de bar muntades a sobre del capó i del sostre, com una continuació de la zona de servei de l'establiment a la vorera, ha provocat moltes reaccions a les xarxes.

Una vegada més, l'influencer valencià Jesús Soriano (@soycamarero) ha captat l'atenció d'una multitud de persones amb aquesta instantània, la qual no només ha generat un debat sobre els partidaris i detractors de l'acció de l'hostaler o el propietari del vehicle, sinó que també ha donat peu a bromes i xanxes.

Soriano en si mateix ironitza amb la situació: "La terrassa es munta sigui com sigui", afirma amb un somriure emoticona acompanyant la frase.

D'altres recorren a la hipèrbole per exagerar l'ambient generat. "Em posaràs una canya i un canvi d'oli?", es pot llegir, o també "jo vull a la taula de dalt, correrà més aire, ah, i amb una ombrel·la, sisplau", i un tercer afegeix un vídeo del famós còmic Mr. Bean assegut en un silló plantat igualment sobre el sostre d'un cotxe, en aquest cas circulant per una ciutat.

Malgrat l'humor, alguns reaccionen amb crítiques per la manera en què aquest bar ha actuat i suggereixen trucar la grua o prendre altres mesures si el cotxe està mal estacionat. Finalment, algú adverteix sobre la probable reacció del conductor quan torni pel seu vehicle i fins i tot sobre la possibilitat que demani que li repintin tota la xapa.