La sorprenent reacció d'una mare davant un ós que devora el menjar de la familia

Una inusual trobada ha generat l'admiració de l'audiència de les xarxes socials per la seva capacitat per evitar un atac

La mare va protegir el fill per evitar la seva reacció

La mare va protegir el fill per evitar la seva reacció / TikTok

Bruna Segura

En una escena que ha captivat milions a les xarxes socials, una família al Parc Ecològic Chipinque de San Pedro, Mèxic, va quedar bocabadada quan un ós intrús va saltar sobre la seva taula per devorar el seu àpat. Tot i la sorprenent proximitat amb la natura, el que realment ha destacat és la impressionant reacció de la mare. La filla gran va capturar l'escena amb el seu telèfon mentre l'ós continuava devorant el seu àpat amb tranquil·litat.

La imatge impactant va esdevenir viral a TikTok i altres xarxes socials, acumulant milions de vistes en qüestió de hores. La mare, com es pot veure al vídeo, va romandre impertorbable en tot moment, protegint els ulls del seu fill per evitar qualsevol reacció que pogués alarmar l'ós i provocar un atac.

Malgrat la sorpresa i l'admiració que ha generat la reacció de la mare, les autoritats del parc han recordat als visitants la importància de no alimentar els animals salvatges i de mantenir una distància segura per garantir la seva pròpia seguretat i la dels animals. Afortunadament, en aquesta ocasió, tot va acabar sense incidents, i la família es va emportar una experiència inoblidable de la seva visita al parc.