Jorge Rey ens sorprèn amb aquesta predicció per aquest Nadal 2023

A molts, no els agradarà la seva predicció

Una tardor humida i un hivern fred

Jorge Rey i la seva predicció per aquest Nadal 2023

Jorge Rey i la seva predicció per aquest Nadal 2023 / CAPTURA D'UN DELS VÍDEOS DE JORGE REY

Abril Benítez

El jove pronosticador del temps, famós per les seves prediccions sobre la borrasca Filomena, a través del mètode de les "Cabañuelas", ha tornat a aparèixer per fer una predicció sobre aquest Nadal. El jove amb només 16 anys té el seu propi canal de YouTube des del qual fa els pronòstics.

Aquesta tardor serà humida, "ho veiem pel moviment anticipat de la naturalesa"

Jorge Rey

El passat dimarts 10 d'octubre, el jove va publicar un vídeo al seu canal @EltiempoconJR, en el qual explicava com el pròxim hivern tornarà a ser fred. Tot i que, l'arribada de l'hivern, coincideix amb les dates de Nadal i just, en aquell moment, la temperatura romandrà suau, sense temperatures baixes. Tot i que, sí que hi haurà pluges.

El dia d'any nou tindrem un ambient sec

Encara no ha ampliat la informació respecte a l'any nou, però ben aviat ho farà i ens explicarà que ens espera a l'entrada del 2024.

Abans de l'arribada de l'època nadalenca, tindrem uns mesos on hi haurà molta inestabilitat envers el temps. Estarem davant un temps de tardor. Segons el mètode de les "Cabañuelas", la primera quinzena dels mesos de novembre i desembre tindrem menys estabilitat envers les temperatures i les precipitacions, però en les segones quinzenes d'ambdós mesos regnarà una major estabilitat.

Aquesta segona quinzena d'octubre ja estem experimentant aquesta predicció: estabilitat en les temperatures.