VÍDEO: Una dona destrossa una botiga de roba Bershka

Diversos testimonis confirmen que la dona tenia "problemes mentals"

732481af 24da 4a1c 8dec df895a850be4 media libre aspect ratio default 0

732481af 24da 4a1c 8dec df895a850be4 media libre aspect ratio default 0 / CC0

Imagina que estàs comprant roba a la teva botiga preferida i et trobes amb una dona que es dedica a destrossar tot allò que està al seu pas. Això és precisament el que va passar fa diverses setmanes en una botiga de roba de Burgos.

Gràcies al diari Burgos Conecta, tenim constància d'aquesta notícia sorprenent que podia haver acabat en tragèdia. Encara sort que tot va quedar en un petit ensurt i la situació va poder ser controlada.

EL QUE VA PASSAR EN AQUESTA BOTIGA DE ROBA DE BURGOS

Aquest diari assegura que aquest succés, ocorregut fa 2 setmanes cap a les 21.00 hores, va ser motivat pel tancament de la botiga. Una dona de mitjana edat va accedir a l'establiment per comprar roba, però testimonis presencials es van adonar que passava alguna cosa: la dona va començar a tocar i colpejar articles fins que va començar a ballar a l'entrada: "Anem, que estem de festa al Berskha!", va cridar aquesta persona.

Van transcórrer 45 minuts aproximadament quan la dona va canviar completament de caràcter amenaçant una de les treballadores de la botiga: "A tu et mataré!". Els mateixos testimonis que van presenciar els fets asseguren que “estava clar que no estava bé, que tenia algun tipus de problema mental”.

Un client la va poder immobilitzar fins a l'arribada de la policia: "quan van venir i la van veure sabien qui era la dona, sabien el que la passava i van donar avís a Emergències Sanitàries immediatament". Una nit que cap de les treballadores d'aquesta botiga de Burgos no oblidarà mai.