Un parella celebra el naixement dels seus bessons en dos dies i anys diferents

Un dels dos nens, que es van avançar més de 20 dies, farà els anys per Cap d'Any, el mateix dia que el seu pare

La familia Humprey amb els dos bessons nascuts en anys diferents

La familia Humprey amb els dos bessons nascuts en anys diferents / Humphrey family

Bruna Segura

Una familia han donat la benvinguda als seus fills bessons en dues dates especials: Cap d'Any i l'1 de gener. "Estava molt emocionat per la possibilitat de tenir els meus fills el dia del meu aniversari", va dir Billy Humphrey a "Good Morning America", un dels programes estrella de la televisió dels Estats Units. "No estava del tot segur si naixerien aquell dia i o no, però tenir-ne almenys un al meu aniversari va ser un regal." Es dóna la circumstància que Billy Humphrey, que va fer 36 anys l'últim dia de l'any. La seva esposa, Eve Humphrey, de Merchantville, Nova Jersey, va portar al món els dos bessons coincidint amb aquesta data tan signficatives.

Eve Humphrey, de 34 anys, va explicar que havia anat a l'Hospital Virtua Voorhees de Voorhees, Nova Jersey, el dia abans, però la van enviar a casa després d'una falsa alarma. Va tornar l'endemà després trencar aigües. "Li vaig dir, 'Felicitats pel teu aniversari. Crec que he de anar a l'hospital'", va recordar l'ara mare de tres fills i professora de biologia.

Com una festa d'aniversari

La nit del diumenge, Eve Humphrey estava de part. La parella va donar la benvinguda primer al bebè Ezra a les 23:48 de la nit del 31 de desembre, mentre que el seu germà bessó Ezekiel va néixer a les 00:28 de la matinada de l'1 de gener, cosa que significa que els nens no només van néixer en diferents dies, sinó també en diferents anys, un el 2023 i l'altre el 2024.

"Va ser una bona experiència. Va ser divertit donar a llum mentre tothom feia el compte enrere i deia 'Feliç Any Nou', i era com si tinguessin una festa d'aniversari", va dir Eve Humphrey. "Estic agraïda que tots dos estiguessin sans i que tot anés prou bé. Així que això és el millor que pots demanar, especialment perquè van néixer una mica abans del terme i tot està bé, tant ells com jo", va afegir.

Un part abans de terme

Ezra, conegut com a bebè A, va néixer pesant 2,72 quilograms. Ezekiel, conegut inicialment com a bebè B, va néixer pesant una mica menys: 2,24 quilograms. Els bessons van arribar després de 36 setmanes de gestació i abans del 26 de gener la data prevista pel part, .

El pare Humprey i el bessó Ezra comparteixen data d'aniversari

El pare Humprey i el bessó Ezra comparteixen data d'aniversari / Humphrey family

Els pares van dir que van quedar "xocats" quan van saber que esperaven bessons la primavera passada, tot i que ja hi ha antecedents de bessons a ambdues famílies.

Quatre aniversaris en pocs dies

La família esperava ser donada d'alta de l'hospital ahir, quan els bessons s'havien de reunir amb el seu germà gran Hezekiah, que casualment farà 3 anys el 3 de gener.

"Estan realment bé. Menjen bé, tots els signes són positius, així que estan definitivament optimistes que podrem anar a casa avui", va dir Billy Humphrey. "[Estic] esperant compartir aniversaris junts i celebrar junts i tot el que això comporta", va afegir.