Descobreix com serien els Simpson de carn i ossos, gràcies a la IA

Un usuari de Reddit revoluciona les xarxes socials amb les increïbles imatges creades amb Midjourney

Bart, el trapella protagonista de la poopular serie

Bart, el trapella protagonista de la poopular serie / princess_prompt/Reddit

Bruna Segura

Els amants dels Simpson estan de sort! Un usuari de Reddit conegut com a princess_prompt ha creat un espectacle visual sorprenent amb la seva habilitat única utilitzant la plataforma Midjourney. Les imatges mostren com serien els personatges grocs de la televisió si fossin interpretats per actors reals creats mitjançant intel·ligència artificial (IA).

Amb detall i precisió, l'usuari de Reddit ha capturat amb l'aplicació l'essència dels membres de la família Simpson, així com d'altres personatges clàssics de la sèrie animada. Les imatges no només reflecteixen una representació realista, sinó que també destaquen la dedicació i la creativitat de l'artista digital.

Aquesta iniciativa ha generat una gran expectació entre els fans, ja que molts es pregunten com serien les aventures de la família Simpson si es traslladessin del món animat al real. Les imatges són un recordatori fascinant de la influència duradora d'aquesta sèrie icònica.

Hommer, al seu treball, creat amb Midjourney

Hommer, al seu treball, creat amb Midjourney / princess_prompt/Reddit

L'usuari princess_prompt ha compartit tot el seu elenc a través de la plataforma, oferint una visió completa de com es veurien els personatges en una adaptació de carn i ossos. Des del patriarca Homer fins al petit Bart, cada detall està ben representat.

Un fenomen viral

No només aquesta creació ha captivat als seguidors de Reddit, sinó que també ha suscitat interès en altres plataformes de xarxes socials, convertint-se en un fenomen viral. La creativitat i l'habilitat de princess_prompt han estat aclamades per molts, i molts es pregunten si aquesta interpretació de carn i ossos podria convertir-se en una realitat en algun moment.

Apu, el controvertit personatge hindú dels Simpson

Apu, el controvertit personatge hindú dels Simpson / princess_prompt/Reddit

La màgia de Midjourney ha estat l'eina clau per aconseguir aquesta transformació sorprenent. Aquesta plataforma, cada vegada més popular entre els artistes digitals, ha permès portar els personatges dels Simpson a la vida de manera excepcional. Alguns amb una semblança amb el seu dibuix animat realment molt aconseguida com el cas del senyor Burns o Moe, el propietari del popular bar de Springfield.

Moe, el propietari del bar

Moe, el propietari del bar / princess_prompt/Reddit