VÍDEO | L'inquietant vídeo viral que mostra 'un Godzilla' emergint del mar

El vídeo s'ha fet viral a Tiktok

VÍDEO | L'inquietant vídeo viral que mostra 'un Godzilla' emergint del mar

VÍDEO | L'inquietant vídeo viral que mostra 'un Godzilla' emergint del mar / TikTok

Godzilla és una de les referències més populars de la cultura japonesa del segle xx, sent descrita com un enorme dinosaure mutant, que genera i salva del caos al Japó i al món.

La seva llegenda a dia d'avui segueix generant fans i aquest vídeo viral de TikTok n'és una prova on un vaixell ple de passatgers navega a alta mar i al·lucina en veure alguna cosa realment inesperada.

Tant el títol com alguns dels passatgers creuen veure un monstre marí. Un 'godzilla' segons alguns encara que òbviament, avui dia, no hi ha cap tipus d'evidència que hi hagi una criatura similar al monstre japonès.

Això sí, el vídeo mostra com la gent es desespera i crida de terror davant del que emergeix al lateral del vaixell. Els comentaris, d'altra banda, aporten una mica més de seny al tema ja que l'oceà amaga criatures de mides sorprenents que no tenen res a veure amb els monstres.

Hi ha diverses tesis que expliquen el vídeo. La primera és que l'embarcació navegui a prop d'una formació rocosa que, pel balanceig de les onades, fa la impressió que s'estigui movent a mesura que avança el vídeo.

Altres hipòtesis apunten que podria ser una mantarraya de grans dimensions (poden arribar als 10 metres), alguna mena de balena (n'hi ha que arriben als 30 metres) o algun calamar gegant (també 30 metres).