Els Mossos d'Esquadra han detingut un menor de 17 anys d'edat que, suposadament, ha agredit al treballador d'un hotel de Cambrils (Baix Camp) en el que estava allotjat al costat de la seva mare fins que li ha arrencat els ulls.

Segons han informat a Efe fonts properes al cas, els fets han ocorregut passades les 00.00 hores d'aquesta passada nit, quan la mare del jove ha trucat als serveis d'emergència per advertir que el seu fill estava sofrint un brot psicòtic.

El menor, de 17 anys d'edat, hauria atacat un treballador de l'hotel, de 62 anys, i una vegada a terra, li hauria clavat cops de puny i puntades fins a arrencar-li els dos ulls de la cara, segons les fonts.

L'home ha estat atès pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i ha estat evacuat en estat molt greu a l'hospital Joan XXIII de Tarragona.

Quan els Mossos han arribat al lloc, el jove ha intentat sostreure l'arma a un dels agents, a qui ha propinat un cop de puny al nas, si bé ha pogut ser reduït i detingut.

Segons les fonts, el menor hauria protagonitzat quatre episodis violents des de març passat a L'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès).