Almenys tres morts en un incendi en un habitatge de Rubí

Poc abans de les set del matí s'ha sentit una forta explosió en el vestíbul, segons han relatat els veïns

Una imatge d'arxiu de Bombers.

Una imatge d'arxiu de Bombers. / DdG

Redacció/ACN

Almenys tres persones han mort en l'incendi d'un habitatge de Rubí (Vallès Occidental) que s'ha declarat a les 6.56 hores d'aquest dimecres, ha explicat l'ajuntament de la localitat.

El sinistre s'ha produït al carrer de Saragossa número 13, en un edifici de tres plantes. Poc abans de les 7 del matí s'ha sentit una forta explosió al vestíbul, segons ha informat Ràdio Rubí.

Els Bombers de la Generalitat han treballat en l'extinció de l'incendi amb nou dotacions, i fins al lloc dels fets també s'hi han desplaçat agents dels Mossos d'Esquadra i efectius de la Policia Local, segons ha detallat la policia catalana. El foc ha quedat extingit cap a dos quarts de vuit del matí.

23 ferits lleus

El SEM ha atès finalment 23 persones per l'incendi en un bloc de pisos de Rubí d'aquest dimecres al matí que ha causat tres morts. Tots els atesos són ferits de caràcter lleu que no han hagut de ser traslladats a cap centre sanitari. Un equip de psicòlegs atén els afectats i els seus familiars.

Les víctimes mortals vivien en la primera planta d’aquest edifici d'uns 30 habitatges situat al número 13 del carrer Saragossa, al barri de Can Rosés. Les víctimes haurien mort per inhalació de fum quan volien sortir de l'immoble i el foc els ha atrapat. La causa de l’incendi serien uns mobles ubicats a la planta baixa.